Macrotaller creatiu

Dimecres 19 de març
9.30 h a 13.30 h / 15.30 h a 19.30 h
El macrotaller Creatiu de les Fora de sèrie: Exogàmia és un oportunitat per compartir experiències col·laborant en la realització d’un projecte multidisciplinari.
Els participants han d'estar matriculats en el centre i seran agrupats en equips de tres alumnes de les diferents disciplines de l’escola, amb la intenció d’afavorir el contacte entre persones de perfils diferents i complementaris i tenen un encàrrec que cal resoldre al llarg del dia.
Els alumnes no s’apunten a un taller concret, sinó que poden anar a un o a l’altre en funció de la disponibilitat de temps i de les característiques del seu projecte. Tot plegat comporta una dinàmica de treball diferent a l’habitual, amb un esperit més lúdic i informal.
A les 9.30 h. ha de començar el macrotaller amb la presentació dels grups de treball i de l’encàrrec.
Després de la presentació, cada participant disposa d’un temps per conèixer els altres membres del seu equip i entre tots, decidir l'estratègia i definir la proposta i la manera de realitzar-la, a través dels tallers realitzats pels convidats i amb la possibilitat de treballar en tallers oberts amb el suport del professorat de l’escola.

Les places són limitades.

Producte final: vídeo
Durada limitada: 1 minut.
Format final: 720x576 dpi 16/9 mp2
Es permet enregistrar o fotografiar amb mòbil o càmera, escanejar imatges o treballar
directament de manera digital.
El resultat ha de ser muntat en un programa d’edició audiovisual (After Effects, Premiere) i s'ha de presentar en format vídeo, lliurant-lo als ordinadors preparats a les aules del segon pis.

Concurs
Exposició dels vídeos al monitor del vestíbul, dijous 20 de març.
Selecció del millor projecte i lliurament de premis: divendres 21 de març, últim dia del Fora de sèrie, abans de la botifarrada.

Premi
Un telèfon tauleta (phablet) per a cada participant de l'equip guanyador.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet